Wil je meer bewegen, je fitter voelen maar weet je niet goed hoe én waar te beginnen? Dan is het FitStap programma misschien iets voor jou!

Regelmatig ontmoet ik mensen in mijn praktijk die zich niet fit voelen en/of overmatig stress ervaren. Beweging en voeding wordt dan vaak als eerste verwaarloosd.

Dit bracht me op het idee om beweging en voeding toe te voegen aan mijn aanbod van coaching. Dit werd versterkt door mijn eigen ervaring. Sport en gezonde voeding heeft mij in drukke tijden geholpen om in balans te blijven.

Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in het effect van bewegen en voeding op het lichaam en het brein. Ik zocht naar een manier van bewegen die toegankelijk is voor iedereen en niet alleen voor mensen die gewend zijn om te sporten. Het antwoord heb ik gevonden in het FitStap programma. Inmiddels ben ik gecertificeerd FitStap coach.

FitStap is een uniek beweegprogramma, ontwikkeld door de Koninklijke Nederlandse Wandelbond en erkend door het Kenniscentrum Sport.

Of je nu al een basisconditie hebt of niet, je gezond bent of rekening moet houden met een beperking, FitStap is er voor iedereen.

In een kleine groep van maximaal 12 personen gaan we in 12 weken op weg naar meer vitaliteit! De lessen zijn afwisselend. Er is aandacht voor beweging, voeding, fitness voor het brein en bovenal voor plezier met elkaar.

Wil je een individueel traject FitStap combineren met individuele coaching dat kan ook!
Interesse? Meld je dan nu aan…

Vitaal en gezond door sportief wandelen!