Ben je ooit je eigen bedrijf begonnen vanuit bevlogenheid voor je product of dienst? En gaat het best goed maar blijft het je achtervolgen dat  bepaalde bedrijfsonderdelen niet helemaal naar wens verlopen? Vind je dat je daar eigenlijk meer tijd aan zou moeten besteden? Denk hierbij bv aan de boekhouding, de website, marketing of personeel? Je vindt van wel , maar je hebt gewoon te weinig tijd om daar eens echt bij stil te staan. Ik wil je toch uitnodigen om de stap nu wel te nemen. Als ondernemer weet ik dat de tijd er “nooit” is, er ligt namelijk altijd werk. Maar door het wel aan te pakken zal het uiteindelijk resulteren in verhoging van je omzet en meer rust en plezier voor jezelf.

Neem nu de stap om  een aantal onderdelen van je bedrijf door te nemen met iemand die de juiste vragen stelt en je kan helpen om concrete stappen te nemen ter verbetering van je bedrijf. Ik doe dat via HOOP!

HOOP staat voor het Het Ondernemers Ontwikkel Plan, een praktische methode die ondernemers op een prikkelende manier aan hun bedrijf laat werken.

 

Je krijgt via HOOP een helder beeld van wat er in je bedrijf al goed werkt maar ook wat er nog nodig is om je bedrijf prettiger en succesvoller te laten verlopen.
In HOOP maken we de balans op van je ondernemersvaardigheden zoals bv ideevorming, financieel inzicht of klantgerichtheid. We leggen concrete acties vast voor de vaardigheden die aandacht vragen.
Daarbij onderzoeken we ook de mogelijkheden om dit op te lossen via eventueel aanvullende dienstverlening, samenwerkingsverbanden of personeel.