Mijn naam is Hanny Kooij. Ik ben langdurig werkzaam geweest in diverse functies binnen de hulpverlening.

Sinds 1996 werk ik als coach en trainer binnen de zorg en welzijn, de uitvaartbranche en het bedrijfsleven.
Daarnaast ben ik directeur van een fiets- en wandeltourbedrijf in hartje Amsterdam. Deze functies zijn voor mij een fijne combinatie van zakelijkheid, creativiteit en mensgericht werken.

Ik richt me op het luisteren en stellen van gerichte vragen. Daardoor weet ik mijn gespreksgenoot uit te nodigen het antwoord te vinden. Ik ben helder en betrouwbaar, doelgericht en mensgericht, ik hou van humor en ik ben een creatieve denker.

 

Wat zeggen mensen over Hanny

“Als ik Hanny wil omschrijven, komen deze woorden naar boven: doortastend, kundig, analytisch, empatisch, sociaal en integer.”

“Als coach heeft Hanny de kracht de dingen net een andere draai te geven, waardoor het minder zwaar wordt. Door die instelling krijgt ze mensen mee, ook als er eerst weerstand is. Ze maakt de dingen niet groter dan ze zijn. Ze is scherp in haar vraagstelling en pakt met één woord of een zin precies de kern van de zaak.”

“Hanny is oprecht geïnteresseerd. Reflecterend, niet belerend, inzichtgevend. Ze belooft niet meer dan ze waar kan maken. Gaat met je op zoek naar diepere overtuigingen en bezieling.”