Je vindt het werk nog wel leuk maar je bent ook vaak moe en sneller geïrriteerd?
Ervaar je hoge eisen of heb je last van je perfectionisme en ga je over je grenzen?
Of misschien mis je de uitdaging en blijf je “hangen” in je functie?
Regelmatig ontmoet ik (ooit) bevlogen professionals die overmatig stress ervaren, moe zijn en niet veel zin meer hebben in hun werk. Ze piekeren veel en praten daar regelmatig over met partner, vrienden en collega’s. Dit ondersteunt wel even maar echt verder helpen doet het niet.

Troost je, je bent niet de enige!
Uit onderzoek blijkt dat ruim 40% van de werkenden geheel of gedeeltelijk ontevreden is met zijn of haar werk.
De gevolgen zijn aanzienlijk! Mensen ervaren niet alleen onzekerheid en stress, maar voelen zich nutteloos en presteren veel minder goed dan ze zouden kunnen

Het kan anders!
Namelijk met meer plezier, energie, met inzet van je talenten en met betekenis voor jezelf en anderen..

 

Mijn aanpak is gericht op de combinatie van lichaamsbeweging (zonder prestatiedruk) en ontwikkelingsgerichte coaching in de natuur.

Als je langdurig extreme stress ervaart komt veel cortisol vrij, een stresshormoon. Hierdoor kan je hormoonhuishouding ontregeld raken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat lichaamsbeweging volgens een opbouwend stappenplan een positieve stemming bewerkstelligt. Door bewegen maak je namelijk o.a. het hormoon endorfine aan waardoor je hormoonbalans op een natuurlijke manier kan herstellen.

Daarnaast gaan we aan de slag met achterliggende oorzaken. Ik werk met gerichte vragen, heldere theorie en praktische oefeningen(met gebruikmaking van de natuur), die direct toepasbaar zijn in je werk en het dagelijks leven.