Moe, kort lontje, concentratieproblemen, piekeren, slaapproblemen?

Langdurige stress ontregelt je lichaam en geeft allerlei klachten. Als je voelt dat je niet meer herstelt door rust te nemen dan is er mogelijk sprake van een burn-out.
Belangrijk is dat je eerst lichamelijk herstelt en dat je energie weer terugkomt.

 

Anderen over de begeleiding

“De coachingsgesprekken met Hanny, in combinatie met beweging en bijpassende oefeningen in de natuur, die je overigens niet gauw zal vergeten, heb ik als inspirerend en zeer prettig ervaren. 
Deze succesvolle periode is voor mij een echte eye-opener geweest. Vooral de kunst om te leren om naar mijn lichaam te luisteren en te handelen.”

 

 

 

 

 

 

Ik kan je daarbij helpen! Mijn begeleiding begint met het opbouwen van de energie door aandacht te besteden aan het bewegen, de ademhaling, slaap en voeding.

Uiteraard besteden we ook aandacht aan de factoren waardoor je in deze situatie bent gekomen én hoe je er anders mee om kunt gaan. Zo werken we samen aan duurzaam herstel.

 

 

“Hanny is een fijn mens en een inspirerende coach. Zij heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn herstel uit mijn burn-out. Absoluut een onmisbare schakel. Hanny biedt een luisterend oor, stelt de juiste vragen en daagt je uit tot nadenken over jezelf en de wereld om je heen. Dankzij Hanny heb ik niet alleen mezelf hervonden maar vooral mezelf opnieuw uitgevonden. Onze sessie’s zal ik de rest van mijn leven bij me dragen”. 

 

 

 

 

 

Ik werk met gerichte vragen, heldere theorie en praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in het werk en het dagelijks leven.

Mijn werkgebied is buiten: het bos, het park of de hei.

 

 

 

 

“De coachingsgesprekken die wij  buiten in het bos hebben gevoerd, waren meer dan de moeite waard. Ik sta nu niet alleen sterker in mijn schoenen, maar kan nu veel beter mijn grenzen aangeven en weet nu veel beter hoe ik in drukke periodes in balans kan blijven”.